Suroviny:
4 veľké cibule,
200 g šošovice,
60 g oleja,
petržlenová vňať,
soľ,
mleté čierne korenie.
Postup:
Cibule uvaríme vo vode, vyberieme, vykrojíme vnútro. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom. Šošovicu uvaríme, scedíme. Pridáme k nej nasekané vnútra z...
Suroviny:
800 g hovädzieho mäsa,
3 cibule,
olej,
rasca,
soľ,
mleté čierne korenie,
tymián,
rozmarín.
Postup:
Mäso nakrájame na plátky. Cibuľu na drobno. Rozohrejeme olej a plátky mäsa z oboch strán opečieme, vyberieme. Do výpeku pridáme cibuľu a orestujeme. Vložíme späť mäso,...
Suroviny:
4 porcie králika,
olej,
soľ,
mleté čierne korenie,
mletá červená paprika,
hlávka cesnaku,
1 cibuľa.
Postup:
V hrnci rozohrejeme olej a porcie králika na ňom opečieme, aby sa zatiahli. Vyberieme. Do výpeku dáme najemno nakrájanú cibuľu a na plátky...
Suroviny:
500 g kuracích pŕs,
kurkuma,
1 hlávka cesnaku,
soľ,
mleté farebné korenie,
olej.
Postup:
Mäso nakrájame na plátky, trochu naklepeme. Osolíme a okoreníme čerstvo mletým farebným korením. V panvici rozohrejeme olej, plátky mäsa opečieme z oboch strán, aby sa...
Suroviny:
700 g hovädzieho mäsa,
3 mrkvy,
8 malých cibuliek,
soľ,
2 bobkové listy,
tymián,
olej,
hovädzí vývar,
1 lyžica hladkej múky.
Postup:
Mäso nakrájame na kocky. Rozohrejeme olej, pridáme mäso a poopekáme zo všetkých strán. Osolíme, pridáme bobkový list a dusíme vo vlastnej...