Vyhľadávanie


Kontakt

Recepty

Bravčové v estragónovej omáčke

Bravčové v estragónovej omáčke
Suroviny: 800 g bravčového mäsa (jahňacieho), 150 ml bieleho vína, 500 g mrkvy, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 2 lyžice masla, 2 lyžice hladkej múky, 1 lyžica citrónovej kôry, 1 lyžica citrónovej šťavy, 1/4 až 1/2 lyžičky sušeného estragónu (prípadne stonka čerstvého), mleté čierne...

Dusené mäso z holuba so zeleninou

Dusené mäso z holuba so zeleninou
Suroviny: 400 g prsíčok z holuba, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 mrkvy, 2 petržleny, 1 - 2 červené papriky, soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká paprika, petržlenová vňať, olej.   Postup: Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme na kocky nakrájané mäso, orestujeme....

Thajská zeleninová polievka

Thajská zeleninová polievka
Suroviny: 1 šálka nakrájanej cukety, 1 šálka nakrájaných sladkých zemiakov (bataty), 1 červená paprika nakrájaná, 1 biele tofu, 1 fialová cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, plechovka kokosového mlieka, hrsť baby špenátu, olej, rímska rasca, kurkuma, čili korenie, ďumbier, ustricová...

Barania roláda s mrkvou a šípkovou omáčkou

Barania roláda s mrkvou a šípkovou omáčkou
Suroviny: 1,5 kg baraniny (jahňaciny) bez kosti, 2 mrkvy, kúsok zeleru, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, olej, soľ, čierne korenie, 2 - 3 guličky nového korenia, 2 - 3 guličky borievok (jalovca), 2 bobkové listy, tymián, 2 - 3 lyžice šípkového džemu, citrónová...

Baranina s kelom

Baranina s kelom
Suroviny: 500 g baranieho mäsa, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 2 mrkvy, 400 g ružičkového kelu, soľ, mleté čierne korenie, tymián, olej, hladká múka.   Postup: Mäso očistíme od tuku, nakrájame na kocky. Cibuľu nakrájame nadrobno, speníme na oleji, pridáme mäso, orestujeme, osolíme,...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>