Vyhľadávanie


Kontakt

Recepty

Cvikla s tuniakom

Cvikla s tuniakom
Suroviny: varená cvikla, tuniak v oleji, cibuľa, soľ, mleté čierne korenie.   Postup: Cviklu očístíme a nastrúhame nahrubo. Podľa chuti osolíme, okoreníme. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a tuniaka. Premiešame. Podľa chuti môžeme pridať pár kvapiek citrónovej šťava.

Pečené baranie stehno na cesnaku

Pečené baranie stehno na cesnaku
Suroviny: 600 g baranieho stehna, lyžica masti, 3 - 4 strúčiky cesnaku, plátky slaniny, soľ, mleté čierne korenie, rozmarín.   Postup: Mäso okrájame od tuku a blán. Natrieme rozotretým cesnakom, osolíme, okoreníme. Zabalíme do plátkov slaniny. Vložíme na pekáč s lyžicou masti a...

Bravčová roláda a mrkvou

Bravčová roláda a mrkvou
Suroviny: 1 bravčová panenka, 4 mrkvy, 2 petržleny, 1 cibuľa, 2 stúčiky cesnaku, 100 g slaniny nakrájanej na tenké plátky, zväzok bazalky, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 lyžica múky, maslo.   Postup: Panenku narežeme tak, aby vznikol plát, naklepeme ho. Osolíme, okoreníme,...

Bravčové v estragónovej omáčke

Bravčové v estragónovej omáčke
Suroviny: 800 g bravčového mäsa (jahňacieho), 150 ml bieleho vína, 500 g mrkvy, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 2 lyžice masla, 2 lyžice hladkej múky, 1 lyžica citrónovej kôry, 1 lyžica citrónovej šťavy, 1/4 až 1/2 lyžičky sušeného estragónu (prípadne stonka čerstvého), mleté čierne...

Morčacie s mandľami a hrozienkami

Morčacie s mandľami a hrozienkami
Suroviny: 600 g morčacieho mäsa, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 1 mrkva, olej, 150 ml bieleho vína, tymián, rozmarín, hrsť sušených hrozienok, lyžica medu, 100 g slaniny, mandľové lupienky, petržlenová vňať.   Postup: Mäso nakrájame na kocky. Cibuľu a cesnak nadrobno. Mrkvu na...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>